S.S.S.

Bilirkişi olmanın şartları ve usulü nedir?

Bilirkişi olmanın şartları ve usulüyle ilgili bilgiler sürekli güncellenmektedir. Bu şartları ve usulleri T.C. Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başlanlığı’nın web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Bilirkişilik başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

Bilirkişilik başvurusu için istenen belgeler sürekli güncellenmektedir. Bu şartları ve usulleri T.C. Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başlanlığı’nın web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Bilirkişilik yapan kişiler ne kadar ücret kazanırlar?

Bilirkişilik ücretleri sürekli güncellenmektedir. Bu şartları ve usulleri T.C. Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başlanlığı’nın web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Tüm Bilirkişiler Derneği'ne Üye Olmanın Şartları Nelerdir?

Tüm Bilirkişiler Derneği’ne üye olmanın şartlarını ve diğer üyelik konularını hakkımızda sayfamızın alt sayfası tüzük sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Şartlarınız uygunsa üye ol sayfamızdan başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Bilirkişilik yapan kişiler ne kadar ücret kazanırlar?